© 2019 BAOBAB Psychotherapie & Coaching 

Pieter Nollekensstraat 94, 3010 Kessel-Lo

OVER

BAOBAB

Bij ons kan je terecht voor individuele therapie en coaching en relatietherapie. Ook EMDR-therapie is mogelijk. 

Elk teamlid vervolledigde naast een opleiding menswetenschappen een erkende psychotherapie opleiding en ontwikkelende door jarenlange ervaring een eigen expertise domein.

 

We staan voor degelijkheid. Wat ons kenmerkt is een combinatie van stevigheid en fijngevoeligheid. 

Samen streven wij ernaar dat jij meer tevredenheid ervaart met en in jouw leven.  Als team waken we erover dat tevredenheid ook de eigen, interne werking kenmerkt, net als de contacten met het ruimere veld van hulpverlening en vorming. Daarom overleggen we regelmatig en maakt inter – en supervisie en het volgen van vorming deel uit van ons werk.

We overleggen, indien gewenst en na overleg met jou, met andere hulpverleners in jouw netwerk.

Onze privacy beleid vind je onder hier. 

 
THERAPIE

Misschien is therapie iets voor jou? Wat mensen die in therapie gaan gemeen hebben, is dat ze niet helemaal tevreden zijn met een bepaald aspect van hun leven. We zoeken naar wat jij nodig hebt om wat tot nu toe niet goed lukte anders aan te pakken of anders te bekijken.

COACHING

Misschien kan coaching jou helpen? Een coachingstraject vertrekt meestal van een welomschreven vraag: je ondervindt in een bepaald levensdomein (je werk, je sociaal leven…) een moeilijkheid waar je niet onmiddellijk een oplossing voor ziet. 

EMDR 

EMDR staat voor Eye Movement Desensitisation en Reprocessing. Het is een therapievorm die erg efficiënt werkt voor het behandelen van post-traumatische stress.

GROEPSESSIES

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

THERAPIE
COACHING

Misschien is therapie iets voor jou?

Wat mensen die in therapie gaan gemeen hebben, is dat ze niet helemaal tevreden zijn. 

Er schort iets, iets weegt of belemmert je.

We zoeken samen uit wat jij nodig hebt om dingen lichter, helderder te maken.

Zodat je leven weer kan stromen. 

Misschien kan coaching jou helpen? 

Een coachingstraject vertrekt van een welomschreven vraag: je ondervindt in een bepaald levensdomein (je werk, je sociaal leven…) een moeilijkheid waar je geen oplossing voor ziet.

Samen zetten we concrete stappen

richting jouw doel.  

EMDR 

EMDR staat voor Eye Movement Desensitisation en Reprocessing. Het is een therapievorm die erg efficiënt werkt voor het behandelen van post-traumatische stress.

NEEM CONTACT OP 

arrow&v
 
 

BAOBAB is gevestigd in een zijstraat van de Martelarenlaan. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar. Ze ligt op  500 meter van het Station van Leuven.

Pieter Nollekensstraat 94, 3010 Kessel-Lo